Postup přípravy receptu Vepřové nudličky s čekankovými puky:
Kýtu očistíme, odblaníme a nakrájíme na jemné nudličky. Promícháme s polovinou škrobu, vejcem, glutasolem a solí. Necháme 2 hodiny odležet. Čekankové puky rozpůlíme a nakrájíme na jemné proužky. Prolijeme vařící vodou a vychladíme. Žampióny nakrájíme na jemné plátky, pórek také. Masové nudličky prudce v oleji opečeme a dbáme, aby se neslepily. Tuk zčásti slijeme a přidáme připravenou vložku. Produsíme a zalijeme zálivkou ze sójové omáčky, vína, cukru a škrobu. Podle chuti osolíme a podáváme s rýží.
Fotky receptu Vepřové nudličky s čekankovými puky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!