Použité suroviny receptu Vepřové nudličky s pórkem a žampióny:
400 g vepřového masa
| 1 pórek
| 1 malá konzerva žampiónů
| 1 cibule
| 20 g másla
| 20 g mouky
| 2 lžíce sójové omáčky
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Vepřové nudličky s pórkem a žampióny:
Na másle zpěníme na kostičky nakrájenou cibuli a přidáme na nudličky nakrájené libovější vepřové maso, které jsme asi na půl hodiny namočili do sójové omáčky. Maso podijeme a dusíme doměkka. Přidáme žampióny a na kolečka nakrájený pórek. Omáčku zahustíme moukou a dochutíme solí a pepřem. Podáváme s rýží.
Fotky receptu Vepřové nudličky s pórkem a žampióny:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!