Použité suroviny receptu Vepřové nudličky v pivní omáčce:
600 g vepřové kýty
| 1 cibule
| 100 ml oleje
| 200 g mražených fazolek
| 2 mrkve
| 1 lžíce hladké mouky
| 1 lžíce protlaku
| 150 ml světlého piva
| 200 ml vývaru
| pepř
| sůl
Postup přípravy receptu Vepřové nudličky v pivní omáčce:
Maso nakrájíme na nudličky a zprudka opečeme. Přidáme nakrájenou cibuli, sůl, pepř a orestujeme. Zalijeme vývarem a dusíme pod poklicí. Ke konci přidáme nakrájenou mrkev s fazolkami. Měkké maso se zeleninou vyjmeme z pánve. Šťávu vydusíme a zaprášíme moukou a osmahneme. Přidáme pivo, rozmícháme do hladka a za míchání povaříme 20 min. Nakonec v omáčce prohřejeme maso.
Fotky receptu Vepřové nudličky v pivní omáčce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!