Použité suroviny receptu Vepřové nudličky v šouletu:
4 plátky vepř. kýty
| 150 g ječných krup
| 1/2 pórku
| 1 cibule velká
| 5 str. česneku
| 200 g hrachu žlutého
| sů
| olej
| zálivka
| 100 ml bílého vína
| 250 ml vývaru z masa
| 1 lžíce solamylu
| 3 lžíce sojové omáčky
| 1 lžička worchestru
Postup přípravy receptu Vepřové nudličky v šouletu:
Hrách a kroupy uvaříme doměkka a necháme okapat. Maso očistíme, naklepeme a nakrájíme na nudličky. Česnek oloupeme a prolisujeme. Cibuli a pórek očistíme a nakrájíme na proužky.
Z masového vývaru, vína, sójové, worchestrové omáčky a škrobové moučky si připravíme zálivku.
V hluboké pánvi na oleji orestujeme nudličky masa, přidáme cibuli, pórek a česnek. Mícháme na ohni, dokud zelenina nezkřehne. Potom vše za stálého míchání zalijeme připravenou zálivkou. Nakonec přidáme uvařené kroupy a hrách. Podle potřeby osolíme.
Vepřové nudličky v šouletu podáváme se zeleninovými saláty.
Fotky receptu Vepřové nudličky v šouletu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!