Použité suroviny receptu Vepřové panenky s fazolkami na slanině:
500 g vepřova panenka
| sůl
| pepř
| 150 g anglická slanina
| olivový olej
| 1 sáček nebo sklenice zelené fazolky (mražene nebo konzervované)
Postup přípravy receptu Vepřové panenky s fazolkami na slanině:
Panenku nakrájíme na plátky, lehce dlaní naklepeme, osolíme opepříme. Smažíme na mírném ohni na olivovém oleji. Slaninu nakrájíme na nudličky velké zhruba jako fazolky. Dáme osmahnout na pánev. Přidáme fazolky, osolíme opepříme. Fazolky podáváme jako přílohu k masu, výtečné jsou v také v kombinací s hovězím steakem.
Fotky receptu Vepřové panenky s fazolkami na slanině:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!