Postup přípravy receptu Vepřové panenky s hořčičnou omáčkou:
Vepřovou panenku opláchneme a nakrájíme na 1 cm tlusté medailonky, vložíme do mísy a osolíme a opepříme. Dále přidáme hořčici a vše promícháme. Zalijeme olivovým olejem a můžeme nechat marinovat (ale není nutné). Připravíme si přílohu k vaření (brambory nebo rýže). Pokud chceme, nyní si na kolečka nakrájíme cibuli a na plátky oloupaná jablka. Na pánvi si rozpustíme máslo a maso osmahneme z obou stran. Plátky vyjmeme z pánve například na talíř. Nyní dáme vařit přílohu. Do pánve od masa nyní vsypeme cibuli a jablka, dusíme cca 5-10 minut. Můžeme zahustit hotovou jíškou abychom měli hustší omáčku. Cibulka, jablka ani jíška být nemusí, panenka je skvělé maso a sama o sobě s marinádou je výborná.