Vložil: | popocatepe |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové plátky po indicku:
4 vepřové řízky
| 200 g rýže
| 350 g ananasového kompotu
| 150 g zeleného hrášku
| 400 ml vývaru
| 100 g strouhaného kokosu
| 2 vejce
| 1 lžíce solamylu
| 1 lžíce plnotučné hořčice
| 2 lžíce oleje
| 1 lžíce másla
Postup přípravy receptu Vepřové plátky po indicku:
Maso omyjeme a osušíme. Naklepané plátky opečeme na oleji a pak je osolíme a opepříme. Zmírníme plamen a dusíme doměkka. Potom je vyjmeme a ponoříme na chvíli do vývaru. Mezitím nakrájíme feferonky na kolečka a cibuli nadrobno. Necháme je zesklovatět na tuku. Přebranou rýži dáme vařit. Ananas scedíme a pokrájíme na kousky. Asi 5 minut před koncem varu je vmícháme společně s hráškem do rýže. Okapané plátky obalíme v těstíčku z kokosu, hořčice a vajec a v troubě nebo na grilu je zapečeme dozlatova. Výpek zředíme trochou ananasové šťávy a zahustíme škrobem.
Fotky receptu Vepřové plátky po indicku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!