Vložil: | Lojzinkaa |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 180 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové plátky po italsku v pomalém hrnci:
4 vepřové plátky bez kostí
| 120 ml konzervovaných plátků žampionů, bez nálevu
| 1 středně velká cibule, nakrájená na kostičky
| 2 stroužky česneku - rozetřené
| 400 ml rajské omáčky
| 1 lžícer citronové šťávy
| 1 a 1/2 lžičky italského koření
| sůl
| pepř
| olej na vymazání hrnce
Postup přípravy receptu Vepřové plátky po italsku v pomalém hrnci:
Pomalý hrnec vymažte olejem. Smíchejte v něm žampiony, cibuli, česnek a rozložte na to maso. V misce smíchejte rajskou omáčku, citronovou šťávu a koření a nalejte to na maso v hrnci.
Vařte zakryté na LOW 6-8 hodin, nebo na HIGH 3-4 hodiny. Dochuťte solí, evt. pepřem.
Fotky receptu Vepřové plátky po italsku v pomalém hrnci:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!