Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.02. 2025
Dnes má svátek Božena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové plátky v maracujové omáčce

fotka Vepřové plátky v maracujové omáčce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřové plátky v maracujové omáčce:

4 plátky vepřového masa  | 1 bujónová kostka  |  česneková sůl  | 1 cibule  |  petržel  |  citronová šťáva  | půl hrnku hořčice  | půl hrnku maracujové šťávy  | 2 lžíce kukuřičné moučky  |  sůl a pepř podle chuti  | 1,5 poháru bílého vína

Postup přípravy receptu Vepřové plátky v maracujové omáčce:

Petrželovou nať umixujete společně s dvěma lžicemi oleje, slepičím bujonem, půlkou cibule a šťávou z citronu. V této směsi marinujte maso dvě hodiny před vařením. Omáčku si připravíte na středním ohni. Do hrnce vlijete maracujovou šťávu, cukr rozpuštěný v bílém víně s kukuřičnou moučkou a hořčicí. Směs mícháme dřevěnou vařečkou.
Naposled přidáme trošku másla, soli a pepře pro lepší lesk omáčky. Masové plátky opečete na oleji, na talíři je polijete připravenou omáčkou a ozdobíte citronovými kolečky. Podáváme s bramborami, hranolkami nebo zeleninovým salátem.


Fotky receptu Vepřové plátky v maracujové omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové plátky v maracujové omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !