Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vepřové po valašsku

fotka Vepřové po valašsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Vepřové po valašsku:

4 plátky vepřové kotlety(3-4 cm vysoké)  |  anglická slanina  |  hořčice pikant  |  plnotučná hořčice  |  česnek  |  sůl  |  pepř  | 2 ks velké cibule  |  slanina  |  tuk  |  hladká mouka  |  vývar z bujónu

Postup přípravy receptu Vepřové po valašsku:

Každou kotletu nařízneme a uděláme kapsu až ke kosti, mírně naklepeme. Vevnitř osolíme a opepříme, jednu půlku potřeme hořčicí pikant a plnotučnou a druhou česnekem, vložíme plátek anglické slaniny a sepneme špejlí. Osolíme a opepříme zevně, obalíme v hladké mouce. Opečeme dočervena na sádle. V dalším hrnci udusíme na slanině cibuli, přendáme do pekáče, na cibuli dáme opečené kotlety, zalijeme vývarem, přikryjeme a dusíme doměkka. Před dopečením pečeme vepřové po valašsku odkryté.


Fotky receptu Vepřové po valašsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové po valašsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !