Použité suroviny receptu Vepřové řízečky plněné pórkem a rajčaty:
800 g vepřové panenky
| 100 g malých rajčat
| 2 lžíce oleje
| 1 lžíce soli
| drcený pepř
| kůra z pomeranče
| kůra z limetky nebo citronu
| porek
Postup přípravy receptu Vepřové řízečky plněné pórkem a rajčaty:
Očistíme panenku a nakrájíme ji na 2,5 cm silné plátky. Do každého plátku vyřízneme tenkým nožem kapsu, plníme přepůlenými rajčátky a pórkem. Řízky jemně osolíme a opepříme. Na pánvi rozehřejeme olej a zprudka po obou stranách opečeme. Pokapeme štávou z citronu a pomeranče a dáme na 8-10 min. dopéct do trouby nebo pod gril.
Fotky receptu Vepřové řízečky plněné pórkem a rajčaty:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!