Postup přípravy receptu Vepřové řízečky v houbové omáčce:
V menší mělké misce smícháme mouku, sůl a pepř. Z masa nakrájíme malé řízečky, které obalíme v mouce. Na pánvi rozpálíme máslo a maso po částech opečeme do měkka. Opečené maso přendáme na teplý talíř. Ve stejné pánvi podusíme houby a česnek, až se vyvaří všechna tekutina - asi 5 minut. Přidáme zbylou mouku, za stálého míchání povaříme asi 1 minutu. Opatrně přilijeme kuřecí vývar a povaříme do zhoustnutí - asi 3 minuty. Vmícháme zakysanou smetanu a sójovou omáčku. Přelijeme přes maso a posypeme sekanou petrželkou. Vepřové řízečky v houbové omáčce podáváme se širokými nudlemi.
Fotky receptu Vepřové řízečky v houbové omáčce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!