Postup přípravy receptu Vepřové řízky á la Louis :
Řízky naklepeme, obalíme v mouce a zprudka opečeme po obou stranách na polovině másla a oleje. Potom je osolíme, opepříme, zalijeme vínem a necháme dusit doměkka. Můžeme přidat i sklenku koňaku. Rajčata rozpůlíme, posolíme, opepříme a na každé přidáme na špičku nože cukr. Pak všechna rajská jablíčka osmažíme na zbytku oleje a másla, na kterém jsme zpěnili cibulku. Rajčata klademe na tuk rozříznutou stranou a teprve po chvíli je osmažíme i z druhé strany. Během pečení je ještě propichujeme vidličkou, aby šťáva lépe vytékala. Když šťáva zhoustne, odstavíme z ohně. Asi deset minut před podáváním znovu zahřejeme, zalijeme smetanou a krátce podusíme. Hotové řízky klademe na servírovací mísu tak, že kolem masa naaranžujeme věnec z rajských jablíček. Nejdříve zalijeme maso šťávou z vína a potom opečená rajská jablíčka omáčkou ze smetany. Teprve na míste vytvoří obě šťávy jídlo s neočekávanou chutí.