Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.09. 2024
Dnes má svátek Ludmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové řízky na mandlích

fotka Vepřové řízky na mandlích
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Vepřové řízky na mandlích:

2 řízky z vepřové kýty  | 1 lžíce oleje  | 20 g mandlí  | 100 g červené papriky  | 1 cibule  | 1 lžička hladké mouky  | podle potřeby masový vývar  |  zelená petrželová nať  |  sůl

Postup přípravy receptu Vepřové řízky na mandlích:

Vepřové řízky několikrát nařízneme na okrajích, jemně naklepeme a osolíme. Mandle ponoříme na 25 vteřin do vařící vody, scedíme, oloupeme a nakrájíme na nudličky, papriky nakrájíme také na nudličky, cibuli na kostičky. Řízky poprášíme moukou a opečeme po obou stranách na oleji. Vyjmeme je a uložíme na teplé místo, do oleje přidáme papriky a cibuli, krátce podusíme,přidáme mandle, osmahneme, podlijeme několika lžícemi vývaru a dusíme minutu. Řízky přeložíme na talíře, přelijeme směsí a posypeme petrželkou.
Podáváme s různě upravenými bramborami.


Fotky receptu Vepřové řízky na mandlích:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové řízky na mandlích
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !