Použité suroviny receptu Vepřové řízky s meruňkovou omáčkou:
4 vepřové řízky
| dle chuti: sůl, pepř a česnek
| 1 dl meruňkové zavařeniny
| 1 lžička oleje
| 1 lžíce jader vlašských ořechů
| dle chuti: zelenina na oblohu
Postup přípravy receptu Vepřové řízky s meruňkovou omáčkou:
Řížky potřeme česnekem utřeným se solí, opepříme a zprudka po obou stranách opečeme na oleji. Podlijeme vodou a pečeme v remosce. Zavařeninu smícháme se lžičkou oleje, trochou utřeného česneku, pepřem a ml. ořechy. Maso zalité meruňkovou omáčkou podáváme s vařenými brambory a zel. oblohou.
Fotky receptu Vepřové řízky s meruňkovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!