Vložil: | Marci7 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové řízky s parmezánem:
4 vepřové řízky
| 1 lžíce citrónové šťávy
| 100 gramů parmezánu
| 2 vejce
| sůl, pepř
| hladká mouka a strouhanka na obalení
| olej na smažení
Postup přípravy receptu Vepřové řízky s parmezánem:
Vepřové řízky naklepeme, osolíme, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou. Parmezán nastrouháme a smícháme se strouhankou. Řízky obalíme ve vejci, mouce a směsí strouhanky a parmezánu. Na rozpáleném oleji osmažíme z obou stran dozlatova.
Fotky receptu Vepřové řízky s parmezánem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!