Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 23.05. 2025
Dnes má svátek Vladimír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové řízky s pomerančovou šťávou

fotka Vepřové řízky s pomerančovou šťávou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Vepřové řízky s pomerančovou šťávou:

4 vepřové řízky z kýty nebo kotlety  | 1 lžíce provensálského koření  | 1 chemicky neošetřený pomeranč  | 1 cibule  | 3 stroužky česneku  | 1/8 l hovězího vývaru  | 200 ml smetany  | 1 lžička solamylu  | dle chuti: sůl a pepř  | dle potřeby: olej na smažení

Postup přípravy receptu Vepřové řízky s pomerančovou šťávou:

Omyté a osušené řízky naklepeme, nastrouháme na ně kůru z pomeranče, přelijeme vymačkanou pomerančovou šťávou a necháme marinovat do druhého dne. Pak oloupeme cibuli a česnek, nakrájíme je na plátky a orestujeme v pekáčku na oleji. Přidáme řízky s marinádou, osolíme, opepříme, okořeníme a vložíme do středu teplé trouby. Za občasného podlití vývarem upečeme doměkka. Hotové řízky vyjmeme a dáme do tepla. Do výpeku přilijeme smetanu rozmíchanou se Solamylem a krátce povaříme.


Fotky receptu Vepřové řízky s pomerančovou šťávou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové řízky s pomerančovou šťávou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !