Postup přípravy receptu Vepřové řízky se sýrem a vejci:
Vepřové řízky naklepeme, okraje nařízneme. Maso opepříme, osolíme, potřeme hořčicí a obalíme v hladké mouce.
Vepřové řízky vložíme na rozehřátý tuk a zvolna na mírném ohni opékáme po obou stranách. Maso podlijeme vodou nebo vývarem a krátce podusíme. Potom nasypeme jemně strouhaný sýr na plátky masa a vyhloubíme v něm jamku. Do ní dáme část rozšlehaných osolených vajec a posypeme křenem. Pánev přiklopíme a na mírném ohni necháme dojít. Pokrm je hotový, když se sýr roztaví a vejce ztuhnou.
Vepřové řízky se sýrem a vejci podáváme s hranolky či bramborem.
Fotky receptu Vepřové řízky se sýrem a vejci:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!