Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové řízky zapečené se zelím

fotka Vepřové řízky zapečené se zelím
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Vepřové řízky zapečené se zelím:

400 g vepřových řízků  |  sůl  |  pepř  | 2 lžíce oleje  | 4 ks jalovčinky  | 1 ks bobkového listu  | 50 g slaniny  | 2 ks cibule  | 500 g kysaného zelí  | 500 g brambor  | 125 ml smetany  | 150 g zakysané smetany  | 1 lžička majoránky  |  kmín

Postup přípravy receptu Vepřové řízky zapečené se zelím:

Vepřové maso opláchneme, osušíme, osolíme a opepříme. Krátce je opečeme na rozehřátém oleji s bobkovým listem a jalovčinkami. Vyjmeme z pánve. Oloupeme si cibuli a nakrájíme na kostičky, slaninu také nakrájíme na kostičky - na uvolněné pánvi necháme slaninu lehce rozškvařit, zpěníme na ni cibuli a přimícháme kysané zelí. Oloupané a omyté brambory nakrájíme na tenké plátky. Do máslem vymaštěné zapékací misky vkládáme po vrstvách kysané zelí, naso a brambory. Zalijeme smetanou rozmíchanou se zakysanou smetanou, majoránkou, solí a pepřem. Zapékáme v troubě předehřáté na 180 stupňů asi 50 minut.



Fotky receptu Vepřové řízky zapečené se zelím:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové řízky zapečené se zelím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !