Použité suroviny receptu Vepřové s rajčaty a šlehačkou:
600 g libového vepřového masa
| 4-5 rajčat
| cibule
| kari
| tymián
| 4 lžíce šlehačky
| mouka
| olej
| sůl
Postup přípravy receptu Vepřové s rajčaty a šlehačkou:
Maso nakrájíme na menší plátky nebo na kostky, osolíme a okořeníme. Dáme na děrovanou podložku do tlakového hrnce s 3 dl vody a přidáme krájenou cibuli. Hrnec uzavřeme a dusíme doměkka. Hrnec zchladíme a otevřeme. Přidáme plátky rajčat a v otevřeném hrnci 5 minut podusíme. Přidáme lžičku hladké mouky rozmíchané v šlehačce, krátce povaříme a dochutíme.
Fotky receptu Vepřové s rajčaty a šlehačkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!