Postup přípravy receptu Vepřové steaky na salátu s kari omáčkou:
Steaky osolíme a opepříme. Papriku promícháme se 2 lžícemi oleje. Česnek prolisujeme k paprice. Maso potřeme směsí a přikryté necháme 20 minut v chladu. Mango oloupeme, dužinu odřízneme. Polovinu dužiny nakrájíme na kostky a dáme do misky. Jablko nakrájíme na osminky. Odstraníme jadřince a nakrájíme na kostičky. Pokapeme 2 lžícemi citronové štávy a přidáme k mangu. V pánvi upečeme na sucho steaky, po každé straně 5 minut.Potom je vyndáme a necháme vychladnout. Zbylé mango rozmixujeme s jogurtem, kari, čatní a zbylou citronovou štávou. Osolíme, opepříme. Rajčata nakrájíme na čtvrtky. Salát rozebereme. Zbylý olej promícháme s octem, solí, pepřem a medem. Na talíře rozdělíme salát, mango, jablka. Vepřové steaky nakrájíme na plátky, upravíme na salát, zalijeme kari omáčkou a ozdobíme čtvrtkami rajčat.