Vložil: | Imarkyz |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 70 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové tajemnství:
4 plátky vepřové pečeně bez kosti
| 4 plátky anglické slaniny
| 2 cibule
| 4 žampiony
| 1 hermelín
| sůl, pepř,
| 2 vejce, strouhanka, mohka
Postup přípravy receptu Vepřové tajemnství:
Plátky masa naklepeme, poklademe anglickou slaninou, na plátky nakrájenými žampiony, cibulí na kolečka a hermelínem na plátky. Přeložíme a zaxifujeme jehlou na grilování. oblalíme v klasickém trojobalu a zvolna smažíme do zlatova. Příloha: brambory, hranolky, krokety. Vynikající s bohatou zeleninovou oblohou a dle chuti s tatarkou.
Fotky receptu Vepřové tajemnství:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!