600 g libového vepřového masa
| 5-6 kedluben
| cibule
| mouka
| olej
| sůl
Postup přípravy receptu Vepřové v kedlubnách:
Maso nakrájíme na kostky. Dáme do menší nesmaltované misky, osolíme, pokropíme olejem a přidáme krájenou cibuli. Nepodléváme. Naplněnou misku vložíme na děrovanou podložku do tlakového hrnce s 3 dl vody. Dusíme doměkka. Mezitím zvlášť podusíme na lupínky strouhané a osolené kedlubny. Dušené maso s koncentrovanou masovou šťávou vlijeme ke kedlubnám, zaprášíme moukou a krátce povaříme. Vmícháme 2 lžíce oleje a dochutíme 4 lžícemi šlehačky.
Fotky receptu Vepřové v kedlubnách:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!