Vložil: | Saskijka |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 80 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové v pivě a zelenině:
90 g másla
| 1 kapusta
| 2 cibule
| 450 g brambor
| 375 ml piva
| sůl
| 750 ml vývaru
| 1,2 kg ramínka vepř.
| 150 g celeru
| svazek petrželky
| 300 g mrkve
| olej
| pepř
Postup přípravy receptu Vepřové v pivě a zelenině:
Maso a cibuli nakrájíme na kostky, opečeme na oleji, osolíme, opepříme, zalijeme vývarem a vaříme asi hodinu. Kapustu rozkrájíme na osminky, ostatní zeleninu na kostičky a s pivem přidáme k masu a vaříme asi 15 minut. Vmícháme máslo a posypeme petrželkou.
Fotky receptu Vepřové v pivě a zelenině:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!