Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 15.06. 2025
Dnes má svátek Vít
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové z Balatonu

fotka Vepřové z Balatonu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Vepřové z Balatonu:

600 g libového vepřového masa  |  cibule  |  sladká mletá paprika  |  pálivá mletá paprika  |  rajčatový protlak  | 4-6 lžic šlehačky  |  mouka  |  olej  |  sůl

Postup přípravy receptu Vepřové z Balatonu:

Maso nakrájíme na kostky. Dáme do menší nesmaltované misky, osolíme, okořeníme, pokropíme olejem a přidáme krájenou cibuli. Nepodléváme. Naplněnou misku vložíme na děrovanou podložku do tlakového hrnce s 3 dl vody. Dusíme doměkka. Misku s masem vyjmeme, vyjmeme i maso a koncentrovanou šťávu z masa zahustíme rajčatovým protlakem rozmíchaným s trochou mouky. Krátce povaříme. Přidáme 2 lžíce oleje a promícháme. Na talířích porce masa přelijeme trochou šlehačky.


Fotky receptu Vepřové z Balatonu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové z Balatonu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !