Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.02. 2025
Dnes má svátek Dorota
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vepřové závitky plněné špenátem - recept pro pomalý hrnec

fotka Vepřové závitky plněné špenátem - recept pro pomalý hrnec
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Vepřové závitky plněné špenátem - recept pro pomalý hrnec:

4 plátky vepřového masa  |  listový špenát  | 2 vejce  | 5 stroužků česneku  |  sůl  |  mletý pepř  | plátky šunky  |  sýr  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Vepřové závitky plněné špenátem - recept pro pomalý hrnec:

Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme utřeným nebo prolisovaným česnekem. Na pánvi osmažíme nakrájený listový špenát a zalijeme rozšlehanými vejci. Touto směsí potřeme naklepané plátky masa, položíme na něj šunku a stočíme do závitku. Zprudka maso osmažíme na pánvi na rozpáleném oleji, aby závitky dostaly barvičku a kůrčičku. Pak je vložíme do pomalého hrnce a necháme několik dusit na I. stupeň asi 8 hodin nebo na II. stupeň 4 hodiny. Podle potřeby podlijeme vodou a dosolíme.


Fotky receptu Vepřové závitky plněné špenátem - recept pro pomalý hrnec:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové závitky plněné špenátem - recept
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !