Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.06. 2025
Dnes má svátek Leoš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové žebírko po benecku

fotka Vepřové žebírko po benecku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Vepřové žebírko po benecku:

600 g vepřové pečeně  | 150 g Krkonošského nebo jiného pivního sýra  | 150 g stolního oleje  | 150 g škvařeného sádla  | 15 g soli  | 50 g konzumního mléka  | 800 g brambor  | 150 g hladké mouky  | 2 vejce  |  česnek  |  sůl  |  majoránka  |  pepř

Postup přípravy receptu Vepřové žebírko po benecku:

Z jemně strouhaných brambor, mléka, mouky, česneku, koření a vajec připravíme těsto stejné jako na bramboráky, pouze vylepšené jedním vejcem navíc. Z vepřové pečeně odsekneme obratlovou kost, ukrojíme žebírka, lehce naklepeme, nasekneme okrajové blány, aby se maso při pečení nekroutilo, osolíme a po obou stranách opečeme na tuku. Opečená žebírka obalíme v těstíčku z brambor, do kterého jsme před použitím vmíchali strouhaný Krkonošský sýr, a smažíme v rozpáleném sádle dozlatova. Jako přílohu podáváme bramborovou kaši a brusinky.


Fotky receptu Vepřové žebírko po benecku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové žebírko po benecku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !