Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové žebírko po vlámsku

fotka Vepřové žebírko po vlámsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Vepřové žebírko po vlámsku:

4 žebírka po 150 g  | 1 velké nakyslé jablko  | 3 lžíce másla  |  špetka soli  | 4x na špičku nože bílí pepř  | 2 lžíce sladké smetany  | 2 lžíce nadrobno nasekané čerstvé máty

Postup přípravy receptu Vepřové žebírko po vlámsku:

Žebírka omyjeme, osušíme, tučné okraje nakrojíme, aby se při pečení nekroutila. Podél kosti maso lehce nařízneme, aby se lépe propekla. Jablko omyjeme a rozkrojíme. Vybereme jádro a krájíme na tenké plátky. Troubu nahřejeme na 200 stupňů. Na velké pánvi rozehřejeme 2 lžíce másla a žebírka v něm z každé strany prudce opečeme. Po obrácení maso pokaždé osolíme a opepříme. Žebírka dáme do ohnivzdorné nádoby. Na pánvi krátce opečeme jebleční plátky a naskládáme je na žebírka. Zbylé máslo po vločkách rozdělíme na jablka a žebírka v troubě dopékáme ještě dalších 15 minut. Do smetany přimícháme mátu.


Fotky receptu Vepřové žebírko po vlámsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové žebírko po vlámsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !