Vložil: | Jes |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové žebírko v marinádě:
vepřová žebra podle počtu osob
| 1 lžíci medu
| 1 lžíci worcesterové omáčky
| 2 lžíce pikantní hořčice
| 1 lžíci kečupu
| 6 lžic oleje
| 2 stroužky česneku
| pepř
| sůl
| DOBA MARINOVÁNÍ 4 HODINY
Postup přípravy receptu Vepřové žebírko v marinádě:
Ve větší nádobě vymíchejte med, worcesterovou omáčku, hořčici, kečup a olej. Marinádu ochuťte prolisovaným česnekem, solí a pepřem. Maso omyjte a asi na 4 hodiny vložte do připravené marinády. Maso v marinádě každou hodinu otočte. Pak marinované maso grilujte nebo pečte doměkka. Při grilování nebo pečení maso polévejte marinádou. Hotové maso naporcujte a podávejte s bramborami a zeleninovým salátem.
Fotky receptu Vepřové žebírko v marinádě:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!