1 kg VEPŘOVÉHO BŮČKU (ŠPIČKY)
| 1 LŽIČKA HOŘČICE
| SŮL
| KMÍN
| NA NÁPLŇ
| 4 vejce
| 1 lžíce másla
| 100 g anglické slaniny
| 4 žampiony
| sůl
| pepř
| 1 červená paprika
| lahůdková cibule
| italské koření
Postup přípravy receptu Vepřový bok jako kapsa:
VEPŘOVÝ BOK OPLÁCHNEME, OSUŠÍME A UPROSTŘED OSTRÝM NOŽEM VYTVOŘÍME KAPSU. VYMAŽEME JI HOŘČICí. NA MÁSLE ROZŠKVAŘÍME SLANINU, ŽAMPIONY A VEJCE A VŠE OSOLÍME. PŘIDÁME POKRÁJENOU ČERVENOU PAPRIKU, NAKRÁJENOU CIBULKU, ITALSKÉ KOŘENÍ A PEPŘ. KAPSU NAPlNÍME A KOVOVOU JEHLICÍ UZAVŘEME. DÁME DO PEKÁČKU KŮŽÍ DOLŮ, PODLIJEME A POSYPEME KMÍNEM. MĚKKÉ MASO OBRÁTÍME A KŮŽI POKRÁJÍME NA KOSTIČKY, ABY SE PROPEKLA.
Fotky receptu Vepřový bok jako kapsa:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!