Použité suroviny receptu Vepřový bůček s fazolkami:
450 g vepřového masa (nejlepší je bůček)
| 60 g sádla
| 2 cibule
| 300 g fazolek
| 6 zelených paprik
| 250 g rajčat
Postup přípravy receptu Vepřový bůček s fazolkami:
Maso nakrájíme a dusíme půl až tři čtvrtě hodiny na zpěněné cibuli nejdříve ve vlastní šťávě, později trochu podléváme. Přidáme fazolky překrojené na polovinu a na hrubší proužky nakrájené papriky. Dusíme opět asi půl hodiny a nakonec přidáme na čtvrtky nakrájená rajčata, dusíme asi čtvrt hodiny. Vidličkou občas maso se zeleninou velmi opatrně promícháme, aby se zelenina příliš nerozdrtila. Podáváme s bramborem nebo knedlíkem, jídlo je chutné i se špagetami.
Fotky receptu Vepřový bůček s fazolkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!