Vložil: | martinose |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřový bůček se zelím:
40 dkg vepřového bůčku
| špetka pepře, soli
| 1 lžička Wei-su, zázvorového vína, máčeného škrobu
| 3 lžíce vody
| pár kapek sezamového oleje
| 20 dkg bílého zelí
| 5 lžic oleje
| 1 stroužek česneku
| 5 dkg černých sójových bobů
| 1 šálek vývaru
Postup přípravy receptu Vepřový bůček se zelím:
Bůček nakrájíme na plátky a dobře promícháme se solí, Wei-su, pepřem, zázvorovým vínem, sezamovým olejem, škrobem a vodou. Zelí nakrájíme nudličky, spaříme v horké vodě s troškou oleje. Česnek, zázvor a černé boby jemně nasekáme a smícháme v pastu. Na pánvi zahřejeme olej, přidáme pastu a mícháme. Přidáme vepřové maso a dusíme, pak přidáme zelí, zahustíme máčeným škrobem a zamícháme. Zakápneme olejem a ozdobíme petrželovou natí.
Fotky receptu Vepřový bůček se zelím:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!