Vložil: | Jit |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: |
![7/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![7/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřový bůček v čínském zelí:
600 g vepřového bůčku
| sůl
| pepř
| 0,5 dl dezertního vína
| lžíce škrobu
| 500 g čínského zelí
| olej
| 2 stroužky česneku
| 0,5 dl sójové omáčky
| vegeta
| petrželka
| vývar
| zázvor
Postup přípravy receptu Vepřový bůček v čínském zelí:
Opraný, kůže zbavený bůček nakrájíme na jemné plátky a promícháme se solí, pepřem, škrobem a vínem. Očištěné čínské zelí nakrájíme na tenké nudličky. Odleželé maso prudce opečeme na oleji, tuk slijeme, přidáme zelí, zázvor a třený česnek. Podlijeme vínem a dusíme pod pokličkou tak dlouho, až zelí zkřehne. Zahustíme škrobem rozmíchaným ve vývaru a znovu krátce podusíme. Dochutíme sójovou omáčkou a sekanou petrželkou a podle chuti dosolíme.
Fotky receptu Vepřový bůček v čínském zelí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!