Vložil: | Saskijka |
Porcí: | 8 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřový filet na sladké paprice s divokou rýží:
1500 g vepřové kýty
| 200 g cibule
| 30 g soli
| 120 g olivový olej
| 200 g telecího vývaru
| 150 g hl. mouky
| 100 g papriky
| 20 g sladké papriky
| 250 g mléka
| 100 g smetany
| 100 g bílého vína
| 50 g másla
| 750 g divoké rýže černé
| 20 g soli
Postup přípravy receptu Vepřový filet na sladké paprice s divokou rýží:
Plátky z vepřové kýty opečeme na oleji. Máslovou jíšku za přidání červené sušené papriky zalijeme telecí essencí a bílým vínem. Omáčku zjemníme smetanou. Přidáme na drobné kostičky nakrájené čerstvé papričky (červenou, zelenou, žlutou). Upečené plátky masa krátce pošírujeme v hotové omáčce.
Černou rýži uvaříme stejně jako bílou.
Omáčka je smetanová krémová růžová po použité paprice.
Fotky receptu Vepřový filet na sladké paprice s divokou rýží:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!