800 g vepř. masa na guláš
| 2 cibule
| 3 lžíce másla
| sladká paprika
| sůl
| pepř
| 3/8 l vývaru
| 3 lžíce hořčice
| 100 ml šlehačky
| 1 konzerva broskvového kompotu
| 1 svazek pažitky
Postup přípravy receptu Vepřový guláš s ovocem:
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Cibule oloupeme a nasekáme nahrubo. Rozehřejeme máslo a maso na něm postupně prudce opečeme. Ochutíme solí, pepřem a paprikou a vyjmeme. Cibuli necháme na témže tuku zesklovatět. Opět přidáme maso a přimícháme hořčici. Přilijeme vývar a smetanu a dusíme pod pokličkou cca 1 hodinu.
Broskve necháme okapat a nakrájíme na dílky. Smícháme solamyl se třemi lžícemi vody a guláš zahustíme. Přidáme kousky broskví.
Kešu orestujeme do zlatohněda. Pažitku opereme a nakrájíme nadrobno.
Guláš dochutíme a posypeme oříšky a pažitkou.
Fotky receptu Vepřový guláš s ovocem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!