Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vepřový gulášek

fotka Vepřový gulášek
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Vepřový gulášek:

500 g vykostěného vepřového plecka nebo ramínka  | 1 větší cibule  |  kmín  |  sladká paprika  | lžíce rajčatového protlaku  | 2 stroužky česneku  |  majoránka  |  hladká mouka  |  sůl  |  olej

Postup přípravy receptu Vepřový gulášek:

Očištěné maso nakrájíme na stejně velké kousky. Na rozehřátém oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme kousky masa, lžičku mleté papriky, kmín, sůl a vše osmahneme. Potom přiměřeně podlijeme, vmícháme utřený česnek, rajčatový protlak a majoránku a za občasného podlití dusíme doměkka. Šťávu necháme částečně vysmahnout, maso zaprášíme moukou, zasmahneme, podle potřeby podlijeme a podusíme. Podáváme s rýží, brambory, knedlíky nebo chlebem.


Fotky receptu Vepřový gulášek:

Vepřový gulášek
Vepřový gulášek
Vepřový gulášek
Vepřový gulášek
Vepřový gulášek
Vepřový gulášek
Vepřový gulášek
Vepřový gulášek
Vepřový gulášek
Vepřový gulášek
Fotky vložil: Natural,katkina,Olča4,Mangovka,VendaD,gargamel 
Hodnocení receptu Vepřový gulášek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !