500 g libové vepřové kýty
| 2 lžíce oleje
| 1 lžíce hladké mouky
| 2 dl bílého vína
| 2 ks malé cibule
| dle chuti: mletá sladká paprika
| 1 bobkový list
| dle chuti: sůl
Postup přípravy receptu Vepřový kebab s vínem:
Naklepanou vepřovou kýtu nakrájíme na menší kostky a za stálého míchání je orestujeme na rozehřátém oleji. K masu přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme ji. Vše zaprášíme hladkou moukou, mletou paprikou, zamícháme, osolíme, zalijeme vínem. Přidáme bobkový list a na mírném plameni pod pokličkou dusíme doměkka. Podle potřeby podléváme horkou vodou.
Fotky receptu Vepřový kebab s vínem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!