Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.09. 2024
Dnes má svátek Berta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřový perkelt se smetanou

fotka Vepřový perkelt se smetanou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Vepřový perkelt se smetanou:

500 g vepřové plece  | 1 cibule  | 2 lžíce sádla  | 2 lžičky mleté papriky  | 1 lžíce hladké mouky  | 1 konzerva rajčatového protlaku  | 2 stroužky česneku  | 1 dl smetany  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Vepřový perkelt se smetanou:

Maso nakrájíme na kostičky. Cibuli očistíme, nakrájíme nadrobno a osmažíme dozlatova na sádle Do osmahlé cibule vmícháme papriku, osmahneme několik vteřin a hned vmícháme maso. Osmahneme na největším plameni, často mícháme maso se musí zatáhnout. Pak poprášíme moukou, opět krátce osmahneme za stálého míchání. Nyní zalijeme asi 4 dl vařící vody z rychlovarné konvice a přidáme rajský protlak, osolíme
Necháme maso dusit pod pokličkou na mírném plameni doměkka. Během dušení si očistíme česnek. Nakonec vmícháme smetanu, prohřejeme a přidáme česnek.


Fotky receptu Vepřový perkelt se smetanou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřový perkelt se smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !