Použité suroviny receptu Vepřový plátek s kapií a jablkem:
4 plátky libového vepřového masa
| 2 kapie
| 1 větší cibule
| 1 nakyslé jablko
| celerová nať
| mletý nebo drcený pepř
| rostlinný olej na pečení
Postup přípravy receptu Vepřový plátek s kapií a jablkem:
Jablko, kapie a cibuli umeleme na masovém strojku nebo je nakrájíme na drobno a přimícháme trochu nasekané celerové natě. Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme a z obou stran opečeme na oleji (z každé strany asi 3 minuty). Pak plátky dáme na teplo, na oleji rychle osmahneme umleté jablko s cibulí a kapiemi, přidáme k plátkům a podáváme.
Fotky receptu Vepřový plátek s kapií a jablkem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!