Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: |
![5.67/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.67/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.67/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.67/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.67/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.67/10, hlasovalo 6 -](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-pul.gif) ![5.67/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![5.67/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![5.67/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřový řízek po asijsku:
250 g rýže
| 250 g cibule
| 500 g vepřové pečeně
| 70 g tuku
| 1 lžíce hladké mouky
| 2 banány
| 125 g masového vývaru
| 125 g sladké smetany
| podle chuti: kari, pálivá paprika, sůl, pepř
Postup přípravy receptu Vepřový řízek po asijsku:
Omytou rýži vařte 15 minut ve 2 l osolené vody, pak ji přeceďte přes síto a nechte okapat. Kolečka cibule osmahněte, osolte, opepřete, ochuťte paprikou a kari. Pečeni nakrájejte na menší, tenké plátky a zprudka je osmahněte na 30 g tuku. Zaprašte moukou, přelijte vývarem, smetanou a krátce povařte. K pečeni přimíchejte rýži a cibuli. Banány nakrájejte na kolečka. Na zbylém tuku je rychle opečte a rozložte na pokrm.
Fotky receptu Vepřový řízek po asijsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!