Vložil: | Gabrielkas |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřový steak na šalvěji :
600 g vepřové kýty
| 80 g oleje
| 60 g cibule
| 300 g rajčat
| 20 g česneku
| 5 cl bílého vína
| trochu šalvěje, worcesteru, pepře a soli
Postup přípravy receptu Vepřový steak na šalvěji :
Z masa nakrájíme vyšší steaky, naklepeme a okořeníme solí, pepřem, šalvějí, worcesterem a potřeme olejem. Necháme dvě hodiny odležet. Rajčata spaříme vařící vodou, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Připravené steaky zvolna po obou stranách opékáme na pánvi do zlatova. Ve výpeku osmažíme drobně krájenou cibulku s česnekem a přidáme kostičky rajčat. Zastříkneme vínem a krátce povaříme. K rajčatům přidáme hotové maso a prohřejeme.
Fotky receptu Vepřový steak na šalvěji :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!