Postup přípravy receptu Vepřový steak na toastovém chlebu:
Vepřovou panenku nakrájíme na silnější plátky. Osolíme a opepříme. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Jarní cibulky nakrájíme na kolečka. Máslo rozehřejeme a maso v něm asi 4 minuty opékáme. Plátky vyjmeme a odložíme stranou. Houby a cibulku ve vypečeném tuku asi 4 minuty osmahneme. Osolíme a opepříme. Přidáme prolisovaný česnek, sekanou petrželku a ještě krátce osmahneme. Troubu předehřejeme na 220°C. Toastový chléb opečeme nasucho. Rozdělíme na něj žampiony a maso, obložíme sýrem a asi 5 minut v troubě zapékáme.
Fotky receptu Vepřový steak na toastovém chlebu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!