Vložil: | Lojzinkaa |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřový steak na víně s mandlemi :
300 g vepř. krkovičky nebo kotlety
| olej
| pepř
| sůl
| cibule
| mandle
| česnek
| koření podle chuti
| hořčici (plnotučnou)
| mletý křen
| kečup
| asi 2 dcl červené nebo bílé víno
Postup přípravy receptu Vepřový steak na víně s mandlemi :
Na rozehřáté pánvi opékáme středně silný vepřový steak s kostí. Steak máme nasolený, opepřený, libovolně nakořeněný a načesnekovaný. Během opékání podlijeme nejlépe červeným vínem a přidáme pár madlí. Dusíme pod pokličkou cca 8 - 12 minut každou stranu. Na talíř podáváme s hořčicí, kečupem nebo křenem, posypeme cibulkou i mandlemi a jako přílohu jsem zvolila chleba.
Fotky receptu Vepřový steak na víně s mandlemi :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!