Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vepřový vrabeček

fotka Vepřový vrabeček
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Vepřový vrabeček:

600 g vepřová plec  | 1 středně velká cibule  | 3 stroužky česneku  | 1 lžíce sádla  | 1 lžíce rajského protlaku  | 10 dkg hl. mouky  |  sůl  |  mletý pepř  |  kmín

Postup přípravy receptu Vepřový vrabeček:

Nakrájíme maso, proti vlasu na větší plátky. Maso řádně opláchneme, osolíme a opepříme.
Vložíme ho kastrolu na rozehřáté sádlo, opečeme rovnoměrně po obou stranách.
Maso vyjmeme a do výpeku vhodíme najemno nakrájenou cibuli, osmahneme. Pak přidáme kmín, prolisovaný česnek, rajský protlak a mírně podlijeme vodou.
Do připraveného základu vrátíme maso a dáme do vyhřáté trouby.
Maso pečeme do měkka. Během pečení maso otáčíme, proléváme výpekem a podle potřeby podléváme.
Měkké maso vyjmeme a šťávu vypečeme na tuk.
Vzniklý tuk, zaprášíme moukou, mírně prosmahneme a mírně podlijeme vdou.
Pak přidáme maso aby se prohřálo a při podávání jídla nezapomeneme přelít vše vypečenou šťávou.

Dobrou chuť


Fotky receptu Vepřový vrabeček:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřový vrabeček
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !