Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Halloween v roce 2024Halloween v roce 2024 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 02.11. 2024
Dnes má svátek Dušičky
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Veroniččin bigos

fotka Veroniččin bigos
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 135 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Veroniččin bigos:

70g kys.zelí  | 400g hovězího masa  |  sůl  | 1lžička sladké papriky  | 2lžičky kmínu  | 4 bobkové listy  | 1lžičky majoránky  | 2 cibule  | hrst suš.hub  | 200g sádla  | 400g vepř.masa  | 150g škvarků  | 1 paprik.klobása

Postup přípravy receptu Veroniččin bigos:

Propláchnuté zelí zalijeme vroucí vodou, přidáme na kousky nakrájené hovězí maso, osolíme a vložíme všechno koření, nakrájenou cibuli a houby a dusíme. Potom asi po 2 hodinách přidáme sádlo, vepřové maso a škvarky a dusíme další 2 hodiny. Nakonec vložíme klobásu a opět dusíme 2 hodiny. Pak necháme odležet jeden den. Poláci tvrdí, že správny bigos, se musí dusit nejméně 7 hodin :-)


Fotky receptu Veroniččin bigos:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Veroniččin bigos
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky