Postup přípravy receptu Vídeňská roštěná:
Maso na okrajích nařízněte nebo okraj rozřízněte, naklepejte, osolte, opepřete, potřete olejem, dejte do vhodné nádoby, těsně uzavřete potravinářskou fólií a nechte v chladu 1 - 2 dny naležet. Cibule oloupejte a nakrájejte na kolečka. Rozehřejte velkou pánev, potřete ji tence olejem, vložte roštěnky a pečte každé strany asi 4 - 5 minut. Mezitím na druhé pánvi na sádle opečte cibuli. Hotové roštěnky vyjměte z pánve, dejte do tepla a do pánve přidejte kousek másla, 5 lžic vody, worcesterovou omáčku a nechte přejít varem. Roštěnky rozdělte na talíře, přelijte šťávou a posypte cibulkou. Podávejte s různě upravenými bramborami.