Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.04. 2025
Dnes má svátek Heřman a Hermína
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vídeňská topinka

fotka Vídeňská topinka
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 28

Použité suroviny receptu Vídeňská topinka:

4 plátky staršího chleba  | 4 ks vejce  |  sůl  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Vídeňská topinka:

Uprostřed chlebových plátků vykrojíme čtvereček asi 3x3 cm. Osmažíme chleba po jedné strane a obrátíme. Do otvorů rozklepneme vejce a rozmažeme po povrchu topinky. Když žloutky začínají tuhnout znovu otočíme vaječnou stranou dolů a krátce opečeme. Vejce v otvoru má zůstat na měkko. Vídeňskou topinku obložíme zeleninou.


Fotky receptu Vídeňská topinka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vídeňská topinka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice