Postup přípravy receptu Vídeňské velikonoční kuře s nádivkou:
Umyté kuře osolíme a naplníme nádivkou, kterou připravíme tak, že na rozpuštěném másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na drobno nakrájená játra, které jsme smažili 10 minut. Vychladnutá játra nasekáme nadrobno, přidáme strouhanku, žloutky, jogurt, lžíci sekané petrželové natě, dochutíme vegetou, vše dobře promícháme a nakonec vmícháme sníh z vaječných bílků. Kuře zašijeme, vložíme na část másla a částí másla polijeme povrch kuřete. Pečeme 15 minut, potom pod kuře přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, podlijeme vodou s rozpušteným bujónem a za občasného polévání vypečenou šťávou pečeme kuře do měkka. Hotové kuře naporcujeme a při podávání polijeme vypečenou šťávou.