Vložil: | LudmilaJas |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vinné kysané zelí:
1 ks cibule
| 1 ks jablko
| 1 lžička oleje
| 0,25 l bílého vína
| 1 bobkový list
| 1/2 lžičky pepře
| 1 konzerva sterilizovaného zelí
| 125 g kuliček hroznového vína
Postup přípravy receptu Vinné kysané zelí:
Cibuli nakrájíme na kroužky, taktéž i jablko. Osmažíme na rozpáleném oleji. Pak přilijeme víno, přidáme bobkový list a necháme krátce povařit. Přidáme sterilizované zelí, přikryjeme pokličku a dusíme 20 minut. Kuličky vína ponoříme do horké vody a slupku sloupneme ostrým nožem. Přidáme k zelí a dáme ještě trochu přihřát. Opečeme na grilu klobásy a podáváme se zelím a bramborovou kaší.
Fotky receptu Vinné kysané zelí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!