Na přípravu náplně naložíme višně do rumu, přiklopíme a přes noc necháme uležet. Na přípravu těsta rozpustíme polevu podle návodu ve vodní lázní. Máslo, cukr, vanilkový cukr, aroma a kokos vyšleháme eletrickým šlehačem na nejvyšším stupni do pěny. Přidáme vychladlou čokoládovou polevu. Elektrickým ručním šlehačem na nejnižším stupni vše dobře promícháme a těsto dáme vychladnout na 1 hodinu do chladničky. Višně necháme dobře okapat. Každou višeň zvlášt obalíme v malém množství těsta a vytvoříme kuličky o velikosti oříšku. Dáme do mrazáku na 1 hodinu ztuhnout. Polevu podle návodu rozehřejeme na vodní lázni, nalijeme do misky a necháme zchladnout. Kuličky pak namáčíme do mírně ztuhlé polevy pomocí kávové lžičky a vidličky. Lžičkou vytvoříme na pečícím papíře ozdobu a necháme ztuhnout. Uchováme v chladu.
Fotky receptu Višnové pralinky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!